12 Ekim 2016 Çarşamba

2017 filmleri seyret

Film tutkunlarının dört gözle beklediği bir çok filme tarih saydıkları 2017’ye çokta bir şey kalmamış durumda. Ağustos ayını devirdik, bu sene içinde de çıkacak güzel filmler var ancak film severlerin beklediği serileri karşılayacak olan 2017 daha bir heyecanla bekleniyor gibi geldi bizlere. Biz de bu varsayımımız neticesinde 2017’nin en çok beklendiğini düşündüğümüzfilmlerini sizler için derleyip topladık. Muhakkak sizin de beklediğiniz bir şeyler vardır bir göz atın deriz.
2017 filmleri, 2017 yılında çıkacak filmler, en çok beklenen filmler, 2017 yılında en çok beklenen filmler,2017 filmleri seyret,2017 filmleri izle ,2017 film izle,2017 film seyret

#1 Yıldız Savaşları: Bölüm 8 / Star Wars 8 film seyret

tumblr_n15m5xDKvB1ts8pvto1_500
Yıldız Savaşları çok fazla bekleyeni ve fan kitlesi olan bir film kesinlikle. Belki de en fazla beklenen filmler arasında ilk sırayı kapmıştır bile. Serinin ilk filmi 1977de yayınlanmıştır. O zamandan bu zamana aralar verilmiş farklı zaman aralıklarında yayınlamış filmleri olmuş. Ve 15 Aralık 2017de yayınlanacak olan sekizinci bölümü kesinlikle birileri tarafından dört gözle bekleniyor. Yönetmenliğini Rian Johnson yapıyor. Oyuncu kadrosunda Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley ve daha birçoğu... Senenin sonunda vizyona girecek olsa da beklemekten vazgeçmiyoruz.

#2 Hızlı ve Öfkeli 8 film izle

35560-Fast-Furious-Franchise-Will-Approach-The-Finish-Line-With-A-Trilogy-...
En uzun soluklu seriden biri olmaya aday olan bu seri filmi kesinlikle gönüllerde taht kurmuş durumda ve bu asla tartışılamaz bir gerçek. Sekizinci filmi 14 Nisan 2017de vizyona girecek olan filmin yönetmenliğini bu kez F. Gary Gray yapıyor. Oyuncu kadrosunda alışık olduğumuz Vin Diesel , Dwayne Johnson, Jason Statham , Lucas Black gibi başarılı isimler yer alacak gibi duruyor. Bizi heyecanlandıran filmlerden birisi.

#3 Adalet Birliği: Bölüm 1 / Justice League: Part 1 filmi

tumblr_o1dr5rZ4im1uorz8zo2_500
Bu sene şubat ayında izlediğimiz büyüklerin kapışması olan Batman ve Superman: Adaletin Şafağı filminden sonra Suicide Squad ilaç gibi gelir demiştik. Çünkü BvS beklenen performansı karşılayamamış ve oldukça ağır eleştirilere maruz kalmıştı. Karakterlerin oyunculuğuna laf edilmedi elbet ama konu olarak pek de iç açıcı karşılanmamıştı BvS. Justice Leauge filmi için BvS'nin devamı niteliğinde bakılsa da, tek bir fragmanla herkesi heyecana börümeye yetti! DC Comics'in o meşhur Adalet Birliği ekibi toplanırken, fragmanı olsun, Suicide Squad'ın kredi bölümündeki spoiler olsun, biz çoktan geri sayım yapmaya başladık. Önceki filmlerde olduğu gibi Superman rolü Henry Cavill'a aitken, Batman de Ben Affleck'ten başkası değil tabii ki! Wonder Woman rolünde Gal Gadot'u görürken, belki de en çok merak edilen ve hatta şimdiden sevilen Flash karakterini de Ezra Miller canlandıracak. Bu isimlerin yanı sıra, Aquaman rolü Jason Momoa ismine aitken, Cyborg ise Ray Fisher ismine ait olacak. Ekip güzel, çizgi romanlardan okuduğumuz kadarıyla konular sağlam, e 16 Kasım 2017 yılını buraya doğru seri bir şekilde alabilir miyiz acaba?

#4 Wolverine 3 filmi

tumblr_lmi9tdtt7F1qadi39o1_500
Daha önceki filmleriyle kendisine hayran bırakan Wolverine karakterinin güçlü ve aynı zamanda duygusal hallerini çok sevdik. Hugh Jackman’ın bu durumda oldukça etkili olduğu yadsınamaz bir gerçek. Ancak Hugh Jackman’ı son kez Wolverine olarak göreceğimiz gerçeği içimizi bir nebze yaraladı. Ama şimdi bu yeni filmin çıkmasını bekleyelim ve tadını çıkaralım diyorum ben. James Mangold yönetmenliğindeki aksiyon filmi 3 Mart 2017’de vizyona girecek.

#5 Harika Kadın filmi / Wonder Woman

tumblr_o18hneQWhn1qbmp7lo3_500
Çizgi roman severlerin için tıpkı 2016 yılı gibi, 2017 de müthiş geçecek gibi. En çok beklenen filmler arasına aldığımız tam 3. çizgi roman filmi olacak bu. DC Comics severler için ise daha harika olacak! Bir yandan Justice Leauge ekibi toplanırken, bir yandan da bu ekipteki kahramanların solo filmlerini görüyoruz ilerleyen yıllarda. Wonder Woman, 2017'nin Haziran'ı izleyicisiyle buluşurken, filmdeki efsane kadroyu da göz ardı edemiyoruz. Wonder Woman rolünde, tıpkı Justice Leauge ve BvS filminde izlediğimiz Gal Gadot varken, Diana'nın büyük aşkı Steve Trevor ise Chris Pine oynayacak! 2 Haziran 2017 için geri sayıma başlayalım mı?

#6 John Wick 2 film izle

giphy
İlk filmi 2014’te vizyona giren filmin ikinci filmi ise 10 Şubat 2017’de vizyonda yer bulacak. Devam filmi olan filmin yönetmenliğini Chad Stahelski yapıyor. Filmin başrolünde ilk filmde olduğu gibi yine yakışıklı oyuncu Keanu Reeves yer alıyor. Bu aksiyon ve gerilim filmini bekleyen kaç kişiyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Saç modelleri bayan