12 Ekim 2016 Çarşamba

aşk filmleri izle

Geçmişten bu güne aşk adına yapılmış tonlarca film sıralayabiliriz buraya. Ancak bazıları vardır ki sadece aşk filmi diyerek geçemeyiz bunları. İçimizde bir yerlere dokunurlar. İsmini duymamız yeter tüm bedenimizin ürpermesine. Bazen ayna olur bu filmler, kendimizi seyrederiz. Bazen de en yakın dostumuz olur, dertleşiriz. Bir şekilde içine çeker bizi. Bu etkileri yarattığını düşündüğümüz filmleri çıkış tarihlerine göre derledik sizler için. Umarız sizde izlemeye karar verdiğinizde kendinizden bir şeyler bulursunuz bu filmlerde.
Başrollerini yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ve güzel oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu’nun paylaştığı Delibal filmi 2015 yapımı bir Ali Bilgin filmidir. İzlerken kendimizi bu filme kaptırmamamız gerçekten mümkün değil. Konusuna gelecek olursak: Barış (Çağatay Ulusoy) mimarlık öğrencisi ve hobi olarak müzikle uğraşan bir genç. Füsun’la (Leyla Tuğutlu) karşılaştığı ilk anda hayatında büyük bir değişiklik olacağını anlamıştır. Barış’ın bu tutulduğu kızın kim olduğunu öğrenmesi gerekmektedir. Ve amacına ulaşır sonunda. Bu film bu iki gencin aşkına tanık ediyor bizi. Gerçekten hafızalarda yer edecek bir film. İzlenmesi gerekenler listesine gönül rahatlığıyla ekleyebilirsiniz.
Bu film 2012 yapımı romantik – komedi tadında bir aşk filmi. Matthew Quick’in aynı isimdeki kitabından uyarlanmıştır. Filmin başrollerini Bradley Cooper , Jennifer Lawrence , Robert De Niro , Jacki Weaver , Chris Tucker ve Anupam Kher paylaşmaktadır. Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini David O. Russell yapmıştır. Ayrıca film birçok ödül kazanılmıştır. Filmin konusu: Pat Salitano (Bradley Cooper) isimli bir tarih öğretmeni karısını bir başkasıyla basar. Adamı öldüresiye döver ve bu olay cinnet geçirmesine sebep olur. Bunun üzerine hem işini hem de karısını kaybeder. Mahkeme kararıyla 8 ay boyunca rehabilitasyon merkezinde tedavi görmesine karar verilir. Bu süre zarfında kendisini toplayıp işini ve karısını tekrar kazanmak için elinden geleni yapmaya karar verir. Ancak planlarını gerçekleştirmesi pekte kolay olmayacaktır.
Mehmet Günsur ve Belçim Bilgin’in başrollerini paylaştığı film 2011 yılında vizyonda yer bulmuştur. Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yapmıştır. Filmin konusu: Türkiye’nin 70’li, 80’li, 90’lı ve 2000’li yıllarına ait unutulmuş öğeleri, hayat şekilleri, müzik tarzları ile beslenmiş bir film. Çocukluk yıllarında Ankara’da devamlı yolları kesişmiş ama bir türlü birbirini tanıyamayan en sonunda 2010 yılında İstanbul’da bir fotoğraf sergisi vesilesiyle tanışan Özgür (Mehmet Günsur) ve Deniz’in (Belçim Bilgin) aşk hikayesini sunuyor bize Aşk Tesadüfleri Sever filmi. İzlerken gözyaşlarınıza hakim olamayacaksınız.
Kaynak:
http://www.yanimani.com/en-etkileyici-15-ask-filmi.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Saç modelleri bayan