12 Ekim 2016 Çarşamba

Tim Burton’dan: Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları izle

Kitaptan uyarlanan bir film daha! Son zamanlarda oldukça kullanılan ve bir nevi moda olarak kabul edilen bu kitaptan film uyarlama muhabbeti, en çok da kitap severlere yarıyor. Kitabını okuyup da, hayal ettiğiniz sahneyi televizyonda bire bir izlediğinizi düşünün? Bu nasıl bir müthişlik! Bunun en büyük güzelliklerinden ve örneklerinden biri de istisnasız Harry Potter. Harry Potter tuttukça, kitaptan uyarlama fikri daha da benimsendi ve çalışmalar son hız ile devam etti. Bu seferki uyarlamamız ise Amerikalı usta yönetmen Tim Burton’ın kontrolü altında olan Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları! Benim de hunharca merak ettiğim ve oldukça ilginç bulduğum bir film. O zaman, biraz kurcalama yapalım, ha?
Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları, Tim Burton, Bayan Peregrine, Bayan Peregrine film, Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları filmi, Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları kitabı, Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları izle

#1 Bayan Peregrine’in Tuhaf Çocukları filminin konusu ne?


miss-peregrines-home-for-peculiar-children-posters-slice
Öyküsü, kitabın yazarı olan Ransom Riggs'e aitken, 20th Century Fox yapımı olan Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları filminin konusu, filmin adından biraz ipuçu verse de, oldukça merak konusu! Filmin mekanı Avustralya olurken, baş kahramanı Bayan Peregrine oluyor! Avustralya'da oldukça uzak bir yetimhanedeki özel yetenekleri olan tuhaf çocukları ve onların bakımını üstlenen Bayan Peregrine'yi izleyeceğiz. Her birinin bambaşka özellikleri olan bu çocuklar ve Bayan Peregrine, gayet sakin bir hayat sürerken, yaklaşan tehlike ile sakin hayata veda ederler. Bu tehlike karşısında ise, yetimhaneyi kurtarabilecek tek kişinin de Jake olduğunu öğrenirler. Bu tuhaf çocuklar ile Bayan Peregrine'nin ve onlara katılan Jake'in hikayesini merak ediyorsunuzdur umarım. Çünkü bu film, harika bir yapım olacak!

#2 Peki ya, filmin oyuncu kadrosu hangi isimlere sahip?

miss-peregrines-home-for-peculiar-children-eva-green-slice
Filmi film yapan, her oyuncusunun yeteneği ve başarısı oluyor. Peki Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları için de geçerli olacak mı bu? Olacak gibi! Fragmanda bile tüyler diken diken olurken, oyuncu kadrosuna bakalım biraz da. Meşhur Bayan Peregrine rolünü Eva Green canlandırırken, Jake karakterinde ise Asa Butterfield ismini izleyeceğiz. Bu iki ismin yanı sıra, Ella Purnell, Chris O’Dowd, Allison Janney, Rupert Everett, Judi Dench ve Samuel L. Jackson gibi isimler de var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Saç modelleri bayan