12 Ekim 2016 Çarşamba

Parmak dövme modelleri

Geçmişte dövmesi olan kişiler, çok yüksek mertebeli bir insanmış gibi görünürken, günümüzde dövme olayı artık çok sıradanlaştı. Hele ki 18’ini geçmiş hemen hemen her bireyde ufak da olsa bir dövme mevcut. Tabii bizim jenerasyondan bahsediyorum elbette. Vücudun her yerine yapılabilen bu resim sanatı, yaptırılan bölgeye göre acı seviyesini değiştiriyor. Acı seviyesi, dövmeiçin verilen parayla da doğru orantılı olabiliyor. Çünkü dövme yaptırmak, ev almaya bedel! Makine açılışı 150 kağıttan başlarken, dövme boyutuna göre ya da harf sayısına göre de ücret şekilleniyor. Dövme eğer gerçekten güzel ise ve yaptırılan yer doğru ise, dışarıdan çok güzel bir görüntü katıyor kişiye. Ama fikir kötü, dövme kötü ise, gitti vücut. Modeli kadar, dövmeyi yapanın da yetenekli olması çok önemli çünkü bir yerde adam baya vücudumuza resim yapıyor yani. Çizimin güzel olması şaaart. Bu dövmeyi yapanın ustalığına bakarken, bir miktar da şansa bakıyor. Usta dövmeci gününde değil, çizdi parmağına bir şeyler ama bok gibi oldu. Evet, dünyanın en şanssız insanı olan siz, şok. Erkeklerde genelde kol, kadınlarda ise genelde omuz kısmına yaptırılan dövmeler yaygın. Benim sevdiğim kısım ise, erkeklerde ya kolu saran dövmeler ya da boyun. Efsane güzel dururken bir de yapılan dövme de güzelse, tadından yenmiyor. Bizim bu yazıda ilgilendiğimiz yer ise, parmaklar. Aşağıdaki resimlerde, parmağınıza uygun 30 dövme modeli sıraladık. Hepsi konusuna göre farklıyken, ortak noktaları, hepsinin mükemmel olması! Dövme modeli,dövme modelleri,nota dövme,pinterest dövme,kol kaplama dövme,minimal dövme,3 boyutlu dövme
tumblr_ns6t2k9ZaJ1tx3jm7o1_1280

Benim aralarından belki de en çok beğendiğim dövme. Orta parmağın üst kısmından başlayıp elin üzerine doğru uzanan bu gül dövmesi, gövdesinde yaprak ve dikenleriyle çizilmiş. Harika duruyor be!
Tamam, şaka şaka. Gözü ve üçgeni görünce hemen yapıştırayım İlluminati'yi dedim ama şaka yapıyorum. Dövmeyi yaptıran belki de bu niyetle yaptırdı, bilmiyorum. Tek bildiğim şey, harika duruyor olması. Her iki elde de orta parmak üzere yapılmış, iç içe geçen üçgen ve göz dövmesi, belki de bu kadar havalı durabilirdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Saç modelleri bayan