12 Ekim 2016 Çarşamba

Saç modelleri

Ortalama 5 kızdan 4’ü henüz 6-7 yaşlarında iken evlendikleri günü planlamaya başlar. Evet, şaka değil. “Her kız 5 yaşından beri bu günü bekler!” dedikodusunun çıkış noktası da tam olarak budur. O gün için her şey düş dünyasında orrayn olurken, tek eksik damat adayıdır. Düğünün yapılacağı mekan, yemekler, konuklar, gelinlik ve saçlar. En çok da gelinlik üzerinde durulurken, buna uygun da saç modeli bulmak zordur tabii. Çünkü o gün senin günündür ve en güzel sen olmalısın. Topuzundan tutun, dağınık saç modellerine, küçük tüllü şapkaların saçlara tutuşturulduğu modellere… Birbirinden güzel gelin saç modelleri bulduk sizin için!
Yine bir kır düğününe yaraşır model ile buradayız! Bu sefer ki saçların tümünü arkada yatay bir şekilde toplarken, yine beyaz çiçeklerle süslenen taç daha sık ve daha kaba durmuş üstteki modelin aksine.
Bu gelinimiz ise, arkadan tutulan saçlarından çok tacından söz ettirmek istemiş sanırım. Büyük ve renkli çiçeklerle donatılmış tacını, saçının ön kısmına yerleştirmiş ve elindeki çiçekle kombinlemiş. E, sanırım elindeki çiçeği fırlattıktan sonra onda da bir şeyler kalsın istemiş olmalı. Haklı, yürür bu!
Sade bir şekilde arkada toplanan saçlara kıyasla, hemen baş ucuna takılan taca ağırlık verilmek istenmiş. Tacın ardından birer tutam saç serbest bırakılmış ve oldukça sade bir model meydana getirilmiş. Sade ve hoş duran bu modelde, taç daha büyük olmasıyla dikkat çekmiş.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Saç modelleri bayan