12 Ekim 2016 Çarşamba

Pokemon GO Rehberi, İpuçları, ipucu, Püf Noktaları ve Taktikleri

Pokemon go rehberi ipuçlarını ipucu ve püf noktalarını öğrenmek için doğru yerde olduğunuzdan emin olun! Çıktığı ilk günden beri yasal olarak yayımlanan ülkelerin gündemine oturan pokemon go adlı mobil oyun Türkiye’de yasal olarak yayımlamansa bile milyonlar tarafından oynanmaya şimdiden başlandı. Bu rehberimizde pokemon go hakkında rehber niteliğinde başlangıç seviyesi bilgilerini sunuyoruz. pokemon go, pokemon go ip uçları, pokemon go püf noktaları, pokemon go rehberi, pokemon go taktikleri, pokemon go nasıl oynanır, pokemon go nedir, pokemon go ipucu, pokemon go ipuçlari

Dolaşmaya başladığınızda harita üzerinde yeni bir pokemon buldunuz ve üzerine tıkladığınızda pokemonun ekranınızda belirdiğini gördüğünüz bu ekran aslında pokemon yakalama ekranı olarak adlandırılır. Pokemon ekranınızda belirdiğinde pokemonun etrafında bir daire olduğunu fark edeceksiniz. Aslında çemberin asıl amacı pokemon topunu atmanız gereken yeri size belli etmektir ve bu renkli dairenin diğer bir amacı ise size o pokemonu yakalama sansını gösterir. Bu dairenin ekrandaki büyüklüğü pokemonu yakalama şansınızın daha fazla olduğunu gösterir. Fazla pokemon topu harcamayın çünkü pokemon toplarınız her zaman sınırlı sayıda olacaktır.
Pokemon yakalama ekranındaki dairenin renginden o pokemonu yakalama şansınızı anlayabilirsiniz. Yeşil : Yakalama şansınızın yüksek olduğunu gösterir. Sarı : Yakalama şansınızın orta derecede zor olduğunu gösterir. Kırmızı: Yakalama şansınızın zor olduğunu gösterir. Pokemon yakalama derecesi ne kadar zor ise normal olarak attığınız toplarla o pokemonu yakalama şansınızın da o kadar zor olduğunu belirtmek isteriz. Bu zor pokemonları yakalamak için seviyeniz arttıkça Trainer'ınızdan (eğiticinizden) özel poke topları alarak daha rahat yakalayabilir veya items (eşyalarınız) bölümünde göreceğiniz üzümleri pokemona fırlatarak t
Bu menüye bastığınızda size o alandaki/bölgedeki pokemonları gösterecektir. Eğer bulmak istediğiniz bir pokemonu o menüde görürseniz o civarda daha fazla dolaşıp istediğiniz pokemonu yakalayabilirsiniz. Aynı menüye bastığınızda pokemonların yanlarında adıma benzeyen küçük simgeleri de fark edeceksinizdir. Bu simgeler o pokemona olan uzaklığınızı göstermektedir. Eğer 1 adım/simge görüyorsanız o resimdeki pokemona çok yaklaştığınızı anlayabilirsiniz. Kısaca ne kadar çok adım görürseniz o pokemona o kadar uzakta olduğunuzu anlayabilirsiniz.
Çalıştığınız için ofisten çıkamayanlar, öğrenci olduğu için sınıfta tıkılıp kalanlar veya evinden çıkmak istemeyenler için mutlu bir haberimiz var!! Pokemon dünyasında dolaşmadan da pokemon yakalayabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken; ekranınızın alt-ortasında bulunan poke topuna tıklayarak açılan menüdeki Items(eşyalar) bölümüne tıklayarak sahip olduğunuz eşyalar arasından Incense(tütsü)'e tıkladığınızda bu tütsü sayesinde artık pokemonlar size gelecektir. Yaktığınız bu tütsü 30 dk sürmektedir ve karakterinizin etrafında mor bulut olarak belirmektedir. Unutmayın!! Pokemonlar bu yaktığınız tütsünün kokusuna dayanamayıp size geleceklerdir ve bunu sadece pokemonların size gelme oranının artması gibi düşünün. Bizim yaptığımız testlerde hiç kıpırdamadan aynı yerde durarak 30 dakika içinde 6-10 arası pokemon yakalamayı başardık. Bu tütsülerinizi akıllıca kullanın. Eğer daha fazla tütsüye sahip olmak istiyorsanız daha fazla pokemon durağına gitmeniz, oyunun içindeki dükkandan satın almanız veya seviye atlayarak kazandığınız hediyelerle tütsülere kolayca ulaşabilirsiniz.
Pokemon yakalama ekrana geldiğinizde telefonunuzun arka kamerası açılacak ve pokemonu gerçek hayatta karşınıza çıkmış gibi göreceksiniz. Aslında bu şekilde pokemonu yakalamak daha gerçekçi gözükmektedir. Pokemon yakalama ekranında iken sağ üst köşede bulunan ''AR'' yazısının yanındaki yuvarlağı sağ tarafa doğru çektiğinizde sanal olarak yaratılmış bir ortamda pokemonu yakalayabilirsiniz. Bu şekilde pokemon yakalamanız telefonunuzun kamerası kullanılmayacağı için telefonunuzun kasmasını önleyebilir ve ayrıca pokemon go açık iken ki harcadığınız enerji sarfiyatını düşüreceği için bu sayede telefonunuzun şarjı ile daha fazla yol kat edebileceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Saç modelleri bayan