12 Ekim 2016 Çarşamba

Minimal Dövmeler

Evet, dövme konusuyla ilgili ikinci yazım olacak bu. Önceki yazımda parmağınıza uygun dövmelerden bahsetmiş, buna uygun birçok dövme örneği de göstermiştim. Şimdiki konumuz ise: minimal dövmelerMinimal dövmeler, abartıyı sevmeyip küçük dokunuşlara inananlar için birebir. Hele ki ilk dövmenizi yaptırıyor iseniz, kesinlikle tercihiniz minimal dövme olmalı. Yani, daha küçük yer kaplayıp, en küçük dövme tipini seçmelisiniz. Minimal dövmenin başka bir güzelliği de, gerçekten vücutta küçük bir dokunuş bırakılmış hissi. Bileğinize, kolunuzun üst kısmına ve hatta belki de ayak bileğinize! Oldukça güzel duran bu tip dövmeler, bence kocaman çizilmiş bir dövmeden daha havalı duruyor. Her neyse, yeniden konumuza dönüp örneklerimizi sıralayalım diyorum ben. Ve işte, mutlaka görmeniz gereken en sevimli minimal dövmeler!
minimal dövmeler, en sevimli minimal dövmelerDövme modeli,dövme modelleri,nota dövme,pinterest dövme,kol kaplama dövme,minimal dövme,3 boyutlu dövme,dövme modelleri

#6 Kedi Aşkı!


119-500x500
Bu dövme, bir zamanlar sosyal medyada boy göstermiş ve oldukça da gündemde kalmış bir dövme. Kedisine aşık bir sahipten bahsediyoruz. Kedisinin dövmesini, bileğine kazıtan bir sahip. Resimde de görüldüğü üzere, kedi de halinden ve dövmeden gayet memnun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Saç modelleri bayan