12 Ekim 2016 Çarşamba

Dünyanın en güzel kadınları

Güzellik tamamen göreceli bir kavram iken, bazı insanlar ve hatta özellikle kadınlar için bu kavram nesnelleşiyor. Çünkü bu kadınlar herkes tarafından “Çok güzel be” dedirten kadınlardan. Farklı sektörlerden de olsa, güzellik konusunda mastır yapmış 10 kadın seçtik sizin için. 10 tane seçmek zor oldu çünkü malumunuz, “Dünya” oldukça kalabalık. Eskilerden bugüne Dünya’nın en güzel 10 kadınını bulabildik diyelim bir yerde. Bu 10 güzelliğin içinden katıldıklarınız veya katılmadıklarınız illa ki olacaktır. Yine de, tümüne katılmanız ümidiyle!

Geçmişin güzelliklerinden biri de Drew Barrymore'dur kuşkusuz. Birçok efsane filmlerde yer almış olsa da en bilineni Charlie'nin Melekleri'dir ve buradaki rolü ise uçuk kaçık olan Dylan Sanders karakteridir. Bu karaktere kesinlikle en çok yakışan kadın bence Drew. E, oyuncu seçen arkadaşı tebrik ediyorum, bu kadar olurdu çünkü.
Güney Afrikalı model Candice, bir Victoria Secret mankeni. VS mankeni olmasına şaşırmıyor insan. Şu güzelliğe bakın! Yine birçok erkeğin Victoria Secret'i izleme nedenlerinden biridir bu sarışın çıtır.

Angelina Jolie'yi tanıtmanın pek mantığı olmadığını düşünsem de birkaç şey gevelebiliriz bence. Güzelliği nam salmış Amerikalı sinema oyuncusu kendisi. Brad Pitt ile kimileri tarafından "Dünya üzerindeki en güzel çift" makamını egale etmiştir. Oynadığı müthiş filmler ile, Pitt olan ilişkisi ile ve yaptığı birçok yardım ile adını duyurması yetmiyormuş gibi bir de taş gibi. Gerçekten. Taş. Gibi. Herkes dudaklarına hasta olmuşken, bazıları gözlerine, bazıları gülüşüne falan. Yani hatun dünyaya güzel olmak için gelmiş. Yorum yok.
Moss
İngiliz manken olan Moss, bazı insanların hayatına 'manken' olarak, bazılarının ise 'Johnny Depp'in sevgilisi' olarak giriş yapmıştır. Kate Moss, her mankenin hayali, idolü olmuşken, listenin başında yer alması garip karşılanmamalı diye düşünüyorum. Çünkü, resimdeki ekte de görüldüğü gibi saf bir güzelliğinin olmasının yanı sıra, oldukça da havalıdır kendisi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Saç modelleri bayan