12 Ekim 2016 Çarşamba

Yalancı Bahar izle

Dizinin orijinal ismi Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon olurken, bir Hint dizisidir. Kendi ülkesinde 2012 yılında başlayan dizi, 2 sezon oynamış ve 2014 yılında izleyicisine veda etmiştir. Dizi kendi ülkesinde Colors TV adlı kanalda yayınlanmıştır. Ülkemizde de son zamanlarda oldukça sevilerek izlenen Yalancı Bahar’ı biraz daha deşelim diyorum ben. Buyurun efenim!
yalancı bahar, hint dizisi, hint dizisi yalancı bahar, Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon, Madhubala, Rishabh, yalancı bahar izle, Hint Kanallarından Bize Gelen: Yalancı Bahar

#1 Dizinin konusu ne?

yalancibahar-3
Dizi tür olarak, drama ve romantik kategorisinde yer alırken, iki aşığın aşk hayatını izletiyor yönetmen ve ekibi bize. Konusu ise, Padmini adlı karakterin kızı olan Madhubala'ya hamile kalması üzerine başlıyor. Padmini, erkek bir çocuk isteyen kocasına katlanamayarak evi terk ediyor. Madhubala, büyüyüp güzel bir genç kız olduğunda çalışmaya başlayarak nişanlanır. Ülkenin ünlü yıldızlarından biri olan Rishabh, Madhubala'nın nişanlasına arabayla çarpıp kaçar. Madhubala bu işin peşini bırakmayarak, Rishabh'dan şikayetçi olur. Ancak Rishabh, ünü gereğinden hapisten kurtulur. Madhubala bunun üzerine, nişanlısının intikamını kendisi almak ister. Nefretin aşka dönüşmesini izlerken, bu aşkı çok seveceksiniz!

#2 Yalancı Bahar Karakterleri

sepgqfjlgs4
Başrolleri Madhubala Rishabh Kundra karakteri canlandıran Drashti Dhami ve Rishabh Kundra karakterine hayat veren Vivian Dsena paylaşırken, bu iki ismin yanı sıra, Ravi Khanvilkar, Shraddha Jaiswal, Sheetal Thakkar ve Jaya Bhattacharya da oyuncular arasında yer almaktadır.

#3 Drashti dham

maxresdefault
10 Ocak 1985 doğumlu oyuncu, adını Yalancı Bahar dizisiyle oldukça duyurmuştur. En İyi Ekran Çifti Dalında Hindistan TV Ödülü'nün sahibi olan Drashti'nin, Yalancı Bahar dışında da projeleri mevcut. Yalancı Bahar dışında Geet - Hui Sabse Parayi adlı projede de yer alan Drashti dham, dizi kendi ülkesinde final verse de önümüzdeki yıllar için yeni bir projede yer alması en ihtimal oyunculardan biri!

#6 Yalancı Bahar bizim ülkemizde ne durumda?

03-madhubala-drashti-vivian
Yalancı Bahar dizisi, ülkemizde Kanal 7'de yayın hayatını sürdürürken, ilk bölümü 10 Haziran 2016 tarihinde yayınlandı. Aynı zamanda Yalancı Bahar dizisi seyircisine, ülkemizde bugüne kadar toplam 98 bölüm izletti! Hafta sonu da dahil her gün Kanal 7'de yeni bölümü yayınlanan dizinin, izleyeni ülkemizde git gide artmakta!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Saç modelleri bayan